Wie zijn wij?

Wij zijn verloskundigen die zich in verloskundige echoscopie hebben gespecialiseerd.

Na jaren alleen als verloskundige werkzaam te zijn geweest, hebben wij onze expertise uitgebreid met verloskundige echoscopie.
Toen in 2007 de 20-weken echo werd ingevoerd als bevolkingsonderzoek zagen wij hierin uitdaging om ons vak nog breder uit te kunnen oefenen.

Na het behalen van haar certificaat om ook 20-weken echo’s te mogen verrichten is Irma Kloosterboer in 2007 gestart met de Echopraktijk. Irene Korver heeft zich in 2008 aangesloten. Wij zorgen samen nu al jaren voor continuïteit binnen de praktijk.

Naast Irene en Irma kunt U  Evelien Groeneweg en Nicole Mooij gaan zien. Beide ervaren echoscopisten.

Wij werken nauw samen met de afdeling Prenatale diagnostiek in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) te Utrecht. We verwijzen niet alleen naar het WKZ bij vermoeden op afwijkingen, maar we volgen er ook nascholing en worden door hen op onze kwaliteit getoetst. Wij verwijzen ook desgewenst naar andere Ziekenhuizen met de mogelijkheid tot Prenatale Diagnostiek mocht dit gezien Uw woonplaats/werk handiger zijn.

We werken met veel plezier samen met vele huisartsen, verloskundigen en gynaecologen in regio groot Woerden, Bodegraven, Nieuwkoop en de Ronde Venen. Samen proberen we de zorg voor U als zwangere zo optimaal mogelijk te maken.